Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yaz Okulu Sporcularına Malzeme Dağıtımı Yapıldı

Yaz Okulu Sporcularına Malzeme Dağıtımı Yapıldı

2018 Yılı Yaz Spor Okullarının açılışı ve malzeme dağıtım töreni Vali Ersin Yazıcı´nın da katılımı ile Kurtdereli Spor Salonu´nda yapıldı.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları´nda 32 branşta 4 bin 20 sporcu eğitim görecek.
Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı.
2018 Yılı Yaz Spor Okullarının açılışı ve malzeme dağıtım töreni Kurtdereli Spor Salonu´nda Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, bazı kurum müdürleri, efsane atlet İsmail Akçay ile antrenörlerin ve sporcuların yanı sıra ailelerin katıldığı törenle gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tarafından açılış konuşması yapıldı.
SPOR ŞEHRİ BALIKESİR
Balıkesir´in son yıllarda sporda büyük bir başarı yakaladığı ve spor şehri haline geldiğini ifade ederek sözlerine başlayan Vali Ersin Yazıcı, "Bugün burada yaz spor okullarına katılanlardaki heyecanı görmek beni son derece mutlu etti. Bizler bu çocukların tamamına sahip çıkıyoruz. Bunlar bizim çocuklarımız diyoruz ve bunların arkasında durmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın sağlıklı, ahlaklı, nitelikli yetişebilmesi için el birliği için ne yapılması gerekiyorsa yapmamız lazım. Herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Velilerimizi çocuklarını spora teşvik ettikleri için bir kez daha kutluyorum. Spor okullarının ilimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum. " açıklamasında bulundu. Vali Yazıcı, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada ise, "Yaz aylarında yapabileceğiniz en doğru şeyi bugün başlatıyorsunuz. Hayatınızdaki iki aylık güzel aktiviteyi bugün başlatıyorsunuz. Bu kararı verdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.
SPOR MEVSİMİ İÇİN 23 BRANŞ
Okulların kapanması ile başlayan Yaz Spor Okullarında Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel Engelliler, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Hentbol, Görme Engelliler, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, İşitme Engelliler, Judo, Karate, Masa Tenisi, Muaythai, Okçuluk, Oryantiring Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme&Fitness branşlarında öğrenciler, yaz tatili boyunca konusunda uzman antrenör ve hocalarla eğitim görecek.
Yaz Spor Okullarında uygulanacak olan spor dallarının tamamen ücretsiz olacağı, sadece yüzme branşının aylık ücrete tabii olacağı belirtildi.
Konuşmaların ardından sporculara malzemeleri dağıtıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false