Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yaya kaldırımları çiçek ekilerek ortadan kaldırılıyor!

Yaya kaldırımları çiçek ekilerek ortadan kaldırılıyor!

Bandırma İlçesinde, bazı inşaat sahipleri yayalara ait kaldırımlara çiçek ekerek inşaatın bahçesine dahil ediyor.

Bandırma İlçesinde, bazı inşaat sahipleri yayalara ait kaldırımlara çiçek ekerek inşaatın bahçesine dahil ediyor.
Bandırma İlçesi Paşakent Mahallesi Ziraat Bahçesi yakınlarında bahçeli nizamda yapılan bazı inşaatların yapıldığı sokaklarda kaldırımların bazı inşaatların bahçelerine dâhil edilmesi görenleri şaşırttı.
1057 sokak ve 1061 sokakta bulunan kaldırımların bahçeli nizamda yapılan bir inşaatın bahçesine dâhil edilmesiyle sokağın bu bölgesinde kaldırım kalmadı.
Yayalara ait kaldırımların ortadan kaldırılmasıyla ilgili görüş bildiren vatandaşlar şu açıklamada bulundu: ?Bu sokaklar yapılırken ya kaldırımları yanlış yere yaptılar, yani arsa sahibinin yerine yapıldı, ya da daha sonra bir imar değişikliğiyle kaldırımlar bahçeler içerisinde alındı. Bilindiği gibi her ay yapılan belediye meclisi gündemi yüzde doksanı imar planı değişikliğiyle veya imar planı tadilatıyla ilgili maddelerinin gelmesiyle yeşil alanlar imara açılıyor, yola terkler yapı içine alınıyor veya kat adetleri yükseltiliyor. Veya işte son örneği; ya kaldırım 1057 sokağa fazladan yapıldı, ya da şimdi fark edildi bir yapının bahçesine dâhil edildi. Şimdi; gelip geçenlerin hayret dolu bakışlarıyla izlediği ?kaldırım mı bahçede? yoksa bahçe mi kaldırımda olmalı?´ sorusunun cevabını Bandırma Belediyesi´nden bekliyoruz.?
Haber merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli