Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yavaş, halkın gönlünde yerini sağlamlaştırıyor

Yavaş, halkın gönlünde yerini sağlamlaştırıyor

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Yavaş, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çılbırcı Mahallesi`nde fırın yapımı ve imam lojmanı çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı. Yavaş ayrıca mahalle muhtarı ve sakinleri ile de görüşerek taleplerini dinledi. Belediye tarafından Muharrem ayı nedeniyle Çılbırcı Mahalle sakinlerine Aşure ikram edildi.
30 Mart’tan önce köy statüsünde olan Çılbırcı Mahalle sakinleri Belediye tarafından yapılan hizmetler karşısında Başkan Yavaş’a gözleme ve ayran ikram ederek teşekkür etti.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş güleryüzü ile Çılbırcı Mahalle sakinlerinin gönlünü kazanmasını bildi.
Çılbırcı Mahallesi sakinleri ile sohbet eden Başkan Yavaş, mahalle olunca o mahallenin bir muhtarı olduğu gibi, hepsinin de bağlı olduğu bir belediye başkanı var. Daha ilerisi Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı var. Yıllar boyunca Çılbırcı hep Çılbırcı gibiydi ama artık belediyenin geldiği belli oldu. Hem lojmanımız, hem fırınımız yenilendi. Su hatları yeni döşemeler yapıldı. Bir hizmet lazım denildiğinde bir an önce belediye yetişiyor. İnşallah bu iş oturunca biraz daha vakit geçince daha da iyi olacak. Şehirlerdeki imkânlar neyse mahallelerimizde aynı imkânlar olacak. Çünkü bizim bu milletimiz hizmetlerin en iyisine layık. Biz bundan dolayı bugün sizlerle beraber olalım. Muharrem ayı nedeniyle aşure yaptık onu beraberce paylaşalım istedik. Sizlerde bu konuda yeni isteğiniz yeni talebinizi söyleyeceksiniz ki derdinize derman bulalım.” diye konuştu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı