Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yatırımlar halkla buluşuyor

Yatırımlar halkla buluşuyor

Erdek çevre belde ile köylerde devam eden yatırımların açılış törenlerinde konuşan bölgemiz milletvekili Cemal Öztaylan, hizmet atağının daha da artarak devam edeceği müjdesini verdi.

Erdek çevre belde ile köylerde devam eden yatırımların açılış törenlerinde konuşan bölgemiz milletvekili Cemal Öztaylan, hizmet atağının daha da artarak devam edeceği müjdesini verdi.
Erdek`e bağlı adalardaki köylerde gerçekleştirilen yatırımlar düzenlenen törenlerle hizmete giriyor. Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ve beraberinde Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yapım çalışmaları tamamlanan yatırımların açılış törenlerine katılmak üzere birlikte adaları ziyaret etti.
Milletvekili Öztaylan ve Belediye Başkanı Aysan`ın ilk durağı Paşaliman Adası oldu. Paşalimanı köyünde yapımı biten meydan düzenlemesi törenine, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, köy ve mahalle muhtarlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, daha önceleri köylerin ziyaret edilemediğini ve oralara hizmetin gitmediğini paylaşıp "Nereden nereye geldik? sorusunu yönelttikten sonra, Paşalimanı köy sakinlerinin bundan 5 yıl önce köylerine sokmadıkları Erdek Belediye Başkanlarını şimdi bağırlarına basıyor. Artık ziyaretlerde sandalyeler havada uçuşmuyor, kavgalar olmuyor, ne mutlu ki bu günleri yaşatanlar" şeklinde konuştu.
Erdek Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da imkanlar doğrultusunda ilçeye bağlı köylere desteklerinin devam edeceği müjdesini veren Belediye Başkanı Aysan, köy ve mahalle muhtarlarından birlik ve berberliğin tesis edilmesi için üzerine düşen görevlerini yapmalarını istedi.
Milletvekili Öztaylan ve Belediye Başkanı Aysan açılışın ardından Avşa Belediyesi`nin yeni hizmet binasının açılış töreni için Avşa Adasına geçti.
Avşa Belediye Başkanlığı`nın kaynağıyla yapılan hizmet binasının açılışına AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın yanı sıra Marmara İlçe Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlar, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ ile vatandaşlar katıldı.
Hizmet binasının açılış töreninde konuşan Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlar, mevcut hizmet binasının fiziki anlamda yetersiz olmasından dolayı 550 metrekare alan üzerine ek hizmet binası yaptıklarını açıklayan Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlar, belediyenin kendi imkanlarıyla yaptığı hizmet binasının yatırım maliyetini 300 bin lira olarak açıkladı.
Yeni hizmet binasının faaliyete geçmesiyle birlikte bugüne kadar eski binada faaliyetlerini sürdüren başkanlık, imar ve fen işleri müdürlüklerinin yeni ek hizmet binasına taşındığını kaydeden Başkan Çağlar, binanın çelik konstriksiyondan yapıldığını açıkladı.
Belediye Başkanı Çağlar`dan sonra söz alan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, son 4 yılda genel ve özel idare bütçelerinden aktarılan kaynaklarla Avşa Beldesine 30 milyon TL (30 trilyon) tutarında yatırım yapıldığını anlattı. Avşa`nın yapılan yatırımlarla Güney Marmara ve ülkenin önemli turizm merkezlerinden biri haline geldiğini ileri süren Öztaylan, yatırımların gelecek yıllarda da artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli