Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yatırımcıların simsarlar tarafından istismar edildiği öne sürüldü

Yatırımcıların simsarlar tarafından istismar edildiği öne sürüldü

Yerel Kalkınma Derneği Genel Başkanı Ayhan Apaydın yaptığı açıklamada Yerli ve yabancı yatırımcıların bazı danışmanlık adı altında faaliyet gösteren kişilerin eline düştüğünü simsarlar tarafından istismar edildiğini belirterek yatırımcıların Türkiye´ye ya

Yerel Kalkınma Derneği Genel Başkanı Ayhan Apaydın yaptığı açıklamada Yerli ve yabancı yatırımcıların bazı danışmanlık adı altında faaliyet gösteren kişilerin eline düştüğünü simsarlar tarafından istismar edildiğini belirterek yatırımcıların Türkiye´ye yatırım yapmaktan vazgeçtiğini açıkladı.
Apaydın, dernekler olarak tüm Bakanlıklar ile koordineli çalıştıklarını Hükümetin Tarım Turizm ve diğer alanlarda çok büyük teşvikler verdiğini söyledi.
Yatırımcıları doğru bilgilendirmek yatırımları doğru noktada değerlendirmek için dernek olarak Ege Bölgesi ve Marmara Bölgesine Temsilcilikler açtıklarını belirten Apaydın, ?Ege Bölgesinde Temsilcimiz Murat Atılgan Marmara Bölgesinde ise Nuri Solak Temsilcimizdir. Kaynak Kullanım finansman ve kredi konularında oluşturduğumuz bilgi kaynağı havuz sisteminde ekiplerimiz yatırımcıları bilgilendirmektedir. Başbakanlık teftiş fonu Üç Üniversite Enerji Bakanlığı Tarım Bakanlığının katkıları ile 3-6 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya´da Dernek olarak Yerel Kalkınma konulu Uluslararası panel düzenliyoruz.Sonuç bildirgesini ilgili birimler ile paylaşacağız.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false