Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yaşasın Cumhuriyet Kupası Baştaşın

Yaşasın Cumhuriyet Kupası Baştaşın

Bandırma Belediyesince, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıldönümü anısına düzenlenen Yaşasın Cumhuriyet isimli halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Bandırma Belediyesi`nce, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıldönümü anısına düzenlenen "Yaşasın Cumhuriyet" isimli halı saha futbol turnuvası sona erdi.
Atatürk Parkı`ndaki belediyeye ait halı sahada, belediye birimlerinin katılımıyla, 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana sürmekte olan halı saha turnuvasında 15 takım mücadele etti.
Turnuvanın final maçında Zabıta Müdürlüğü takımını 4-2 yenmeyi başaran Baştaş, şampiyonluğu kucakladı.
Final maçının ardından konuşan Belediye Başkanı Sedat Pekel, turnuvanın centilmence geçmesinin çok önemli olduğunun altını çizerken, "Bu turnuvayı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz. Bu arada en önemli amaçlarımızdan biri de, çocuklarımız ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için bir futbol okulu açmaktır" dedi.
Daha sonra Baştaş`a şampiyonluk kupasını Kaymakam Ali Mantı, ikinciliği elde eden Zabıta Müdürlüğü takımına kupasını 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mehmet Uğur Balkış, üçüncü olan Ulaşım A.Ş.`ye kupasını Belediye Başkanı Sedat Pekel verdi.
Turnuvanın en centilmen takımı seçilen İmar İşleri Müdürlüğü takımı adına birim müdürü Filiz Kayaoğlu`na kupası İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aki tarafından verilirken, 17 golle turnuvanın gol kralı olma başarısını gösteren Ulaşım A.Ş. oyuncusu Burak Gogen ise kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza`nın elinden aldı. Turnuvanın ana sponsoru olan Baştaş`a ise plâketini Belediye Başkanı Ozan Onur verdi.
Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği final maçı ve ödül töreninin ardından Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel ve Başkan Yardımcısı Dursun Mirza`nın, şampiyon Baştaş`ın başarılı kalecisi Rıza Abonos`un koruduğu kaleye kullandıkları penaltılar, ilgiyle izlendi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli