Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yasak aşk iki kişiyi intihara götürdü

Yasak aşk iki kişiyi intihara götürdü

Balıkesir`de, evli olan hasta bakıcı S.B. (29) ile sevgilisi olduğu öne sürülen hemşire B.G. (33), birlikte av tüfeğiyle canlarına kıydı.

Balıkesir`de, evli olan hasta bakıcı S.B. (29) ile sevgilisi olduğu öne sürülen hemşire B.G. (33), birlikte av tüfeğiyle canlarına kıydı. Çenelerinin altına dayadıkları av tüfeğiyle sırayla intihar ettikleri sanılan iki sevgili, "Son isteğimizi yerine getirin, bizi birlikte gömün" yazılı bir not bıraktı.
Dün saat 16:30 sıralarında, Balıkesir merkeze bağlı Selimiye Mahallesi`ndeki İkizcetepeler Barajı yakınından silah sesleri geldiğini duyanlar, jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma, park halindeki 10 DE 815 plakalı otomobilin içinde bir erkek ve bir kadının cesediyle karşılaştı. Yapılan araştırmada, ölenlerin, Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi`nde görevli hastabakıcı S.B. ile aynı hastanede çalışan ve geçen yıl eşinden boşandığı belirtilen hemşire B.G. olduğu belirlendi. Araçta yapılan aramada "Son isteğimizi yerine getirin, bizi birlikte gömün" yazılı bir notun bulunduğu öğrenildi.
Yapılan olay yeri incelemenin ardından S.B. ile B.G’nin cesetleri, otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli