Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yasak aşk iddiası müezzini hastanelik etti

Yasak aşk iddiası müezzini hastanelik etti

Bandırma'da bir camide müezzinlik yapan evli ve 2 çocuk babası A.B. evli Ö.U ile yasak aşk yaşadığı gerekçesiyle mahalle sakinleri tarafından darp edilerek hastanelik edildi.

Bandırma’da bir camide müezzinlik yapan evli ve 2 çocuk babası A.B. evli Ö.U ile yasak aşk yaşadığı gerekçesiyle mahalle sakinleri tarafından darp edilerek hastanelik edildi. 
İddiaya göre Ayyıldız Mahallesinde ikamet eden ve özel bir şirkette işçi olarak çalışan F.U. ilçedeki bir camide müezzinlik yapan A.B’den kendisine Kuran öğretmesini istedi. Bir süre müezzin A.B’nin evinde ders alan F.U. rahatsızlık verdiğini düşünerek dersleri kendi evinde yapmalarını istedi. F.U’nun evine gelen müezzin A.B. ile F.U’nun eşi Ö.U. arasında bir süre sonra aşk başladı. Geçtiğimiz hafta F.U. çalıştığı kurumda gece vardiyasında kalınca eşini müezzin ile aynı apartmanda oturan amcalarına bıraktı. Amcaoğlu A.U. yengesi Ö.U’nun cep telefonuyla sürekli mesajlaşmasından şüphelenerek yengesinin lavaboya gitmesi sonrasında cep telefonundaki mesajları inceledi. Bir süre sonra Ö.U. Kuran öğrenmek için müezzin A.B’ye gideceğini söyleyerek amcalarından izin aldı. Yengesi Ö.U’nun uzun süre gelmemesinden şüphelenen amcaoğlu A.U. müezzinin evine çıktı.
Müezzin A.B.’yi yengesi Ö.U. ile uygunsuz vaziyette yakalayan A.U. ile müezzin arasında arbede çıktı. Çıkan arbedeye mahalle sakinleri de katılınca müezzin A.B. hastanelik oldu. Olay yerine çağrılan ambulansla Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan müezzin A.B. tedavisinin ardından taburcu olurken Bandırma İlçe Müftülüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Diyanet İşleri Başkanlığından müfettiş istenirken, Müezzin A.B. ise açığa alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
B. İlkhaber



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli