Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yaş Sebze ve Meyve Hali temel atma törenine davet

Yaş Sebze ve Meyve Hali temel atma törenine davet

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un öncülüğünde hazırlanan 10 Yıldızlı vizyoner projelerden biri olan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Hali temel atma töreni Başkan A. Edip Uğur´un katılımıyla yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur,

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un öncülüğünde hazırlanan 10 Yıldızlı vizyoner projelerden biri olan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Hali temel atma töreni Başkan A. Edip Uğur´un katılımıyla yapılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, şehrin çehresini değiştirecek projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın başkenti Balıkesir´e yakışır bir Yaş Sebze ve Meyve Hali kazandıracak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´ndan yapılan açıklamada, Yaş Sebze ve Meyve Hali temel atma töreninin Başkan A. Edip Uğur´un katılımıyla 18 Nisan Pazartesi günü Akçakaya (Kesirven) Mahallesi´nde saat 14.30´da başlayacağı bildirilirken, Balıkesir Protokolü ile Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Balıkesirlilerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan temel atma törenine tüm vatandaşlar ve basın mensupları davet edildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı