Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Yardımsever Fehmi Demirhana ödül

Yardımsever Fehmi Demirhana ödül

Erdek Anadolu lisesinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Erdek Anadolu lisesinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Okul Müdürü Mehmet Eroğlu ile  okul aile birliği başkan Yardımcısı Çağlayan Tetikdur ve okul aile birliği yönetim üyesi Münevver Erdim`in Erdek Anadolu Lisesinde birlikte düzenledikleri bir etkinlikle  Erdek Anadolu Lisesi ile yıllardır ilişkisini koparmayan ve her talep edildiğinde okullarına yardıma koşan Fehmi Demirhan`a gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu.
Plaket töreninde konuşan, Okul Aile birliği Başkan Yardımcısı Çağlayan Tetikdur, okulun ihtiyaçlarını karşılamakta yaşadığımız zorlukları hepimizin iyi bildiğimizi düşünüyorum. Eğitimin aksamaması için zaman zaman çok dara düştüğümüz günlerde isteklerimizi kırmayan ve hemen yardımımıza koşan özverili vatandaşlarımızdan Fehmi Demirhan`a teşekkür için burada toplanmış bulunu-yoruz. Göstermiş olduğu bu örnek davranışlarından ötürü okul yönetimim ve öğrenciler adına kendisine teşekkür ediyor çalışmalarına devam etmesini bekliyoruz." dedi.
Özellikle okula ait kapı, pencere onarımları, kalorifer sistemi bakımı ve onarımları, çatı arızaları gibi önemli işlerin yanı sıra okulun çevre çiti yapımındaki karşılıksız emeklerinin unutulmasının mümkün olmadığının altını çizen Tetikdur, bu çalışmalarının başka vatandaşlarımıza örnek olmasını, çoğalmasını arzu ettiklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı