Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yarbay Mustafa Dönmez, Oğlunun Cenazesine Katıldı

Yarbay Mustafa Dönmez, Oğlunun Cenazesine  Katıldı

Azerbaycanda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Yarbay Mustafa Dönmezin 22 yaşındaki oğlu Alp Kaan Dönmezin cenazesi, Bandırma'da toprağa verildi. Acı haberi duruşma sırasında öğrenen Yarbay...

Azerbaycan`da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Yarbay Mustafa Dönmez`in 22 yaşındaki oğlu Alp Kaan Dönmez`in cenazesi,  Bandırma'da toprağa verildi. Acı haberi duruşma sırasında öğrenen Yarbay Dönmez, özel izinle cenaze törenine katıldı.
Makine mühendisi olan ve staj için Azerbaycan`a giden Alp Kaan Dönmez, geçen Cuma günü bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Uçakla Türkiye`ye getirilen cenazesi, Bandırma`da oturan anneannesi Altay Sabah`a teslim edildi. Cenaze töreni, babası Mustafa Dönmez`in katılabilmesi için ertelendi. Sanık Yarbay Dönmez, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına yine de yetişemedi. Haydar Çavuş Camisi`nde düzenlenen cenaze törenine Alp Kaan Dönmez`in ablası Melek Dönmez, anneannesi Sabah, arkadaşları ve  vatandaşlar katıldı. Abla Melek Dönmez, tabuta sarılarak uzun süre ağladı. İstanbul`dan feribotla gelen babasının isteği üzerine Dönmez`in ilçe mezarlığına götürülen cenazesi, toprağa verilmeyip yaklaşık 3 saat araçta bekletildi. Baba Dönmez, daha sonra cezaevi aracıyla mezarlığa geldi. Son defa oğlunun yüzünü görmek için tabutu açtırdı. Daha sonra mezara kendi elleriyle koydu. Bu sırada bayıldı. Çevredekilerin yardımıyla sandalyeye oturtulan Dönmez, kızına sarılarak uzun süre ağladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli