Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yapı Krediden zeytin üreticisine hesaplı kredi…

Yapı Krediden zeytin üreticisine hesaplı kredi…

Zeytin üreticisine Yapı ve Kredi Bankasından hesaplı kredi imkanı. S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ile Yapı ve Kredi Bankası arasında kredi anlaşması imzalandı.

Zeytin üreticisine Yapı ve Kredi Bankası`ndan hesaplı kredi imkanı.
S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ile Yapı ve Kredi Bankası arasında kredi anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre, Yapı ve Kredi Bankası, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortaklarına kredinin yıllık faiz oranını düşük tutacak.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ile Yapı ve Kredi Bankası arasındaki işbirliği protokolü imza töreninde, kooperatif yönetimi, müdürü ile Yapı ve Kredi Bankası Balıkesir Saha Müdürü Murat Yılmaz, Yapı ve Kredi Bankası Marmara Bölge Tarım Yöneticisi Şirzat Nuranel ile Yapı ve Kredi Bankası Erdek Şubesi Müdüresi Birhan Yıldırım hazır bulundular.
İmza töreninde konuşan Yapı ve Kredi Bankası Balıkesir Saha Müdürü Murat Yılmaz, `Alın teriyle kazananın Yapı Kredide kredisi var` sloganıyla tarım sektörüne destek vermeye başladıklarını söyledi.
Yapı ve Kredi Bankası Marmara Bölge Tarım Yöneticisi Şirzat Nuranel, son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışı ile birlikte bu alandaki yenilikçi çalışmaların, tarım sektörünün 2012 de öncelikli alanlarından biri haline geldiği belirtti.
2012 yılında bünyelerinde uzmanlık alanı tarım segmentli olan birimler kurduklarını açıklayan Nuranel, çiftçilerin ihtiyaçlarını çok yakından takip ettiklerini onlara en uygun çözümleri sunan banka olarak önümüzdeki dönemde de yeni ürün ve hizmetlere imza atacaklarını vurguladı.
Yapı Kredi Bankası Erdek Şubesi Müdüresi Birhan Yıldırım, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ile yapılan işbirliği protokolüyle gerek kooperatif ortaklarına, gerekse Erdekli üreticilere tarım kredileri alanında geniş ürün yelpazesi ile hızlı kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini ifade edip, bu iş birliğinden büyük memnuniyet duyduğunu bildirdi.
Törende hazır bulunan Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gümüştaş ise, Yapı ve Kredi Bankası ile imzalanan protokol le, bankadan kredi kullanmak isteyen üretici ortakların bir sonraki yıl ürün bedelinden tahsil edilmek üzere kredi alabilmelerinin önünün açılmış olduğunu dile getirdi.
Arzu eden kooperatif ortaklarının bankaya Çiftçi Kayıt Belgesi veya Çiftçilik Belgesi, kimlik cüzdanı ile varsa tapu kaydı ile başvurabileceklerini hatırlatan Gümüştaş, "Yapı ve Kredi Bankasının, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortaklarına kullandıracağı kredi koşullarının daha detaylı olarak ilgili banka şubesinden öğrenebilirler." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli