Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yanlışlıkla salınan hükümlü denizde yüzerken yakalandı

Yanlışlıkla salınan hükümlü denizde yüzerken yakalandı

Çanakkale´de isim benzerliği nedeni ile yanlışlıkla salınan cinayet zanlısı Ören Plajında denize girerken yakalandı.

Çanakkale´de isim benzerliği nedeni ile yanlışlıkla salınan cinayet zanlısı Ören Plajında denize girerken yakalandı. Zanlı, cinayet suçundan kalan 18 yıllık cezasını çekmek için tekrar cezaevine gönderildi.
Çanakkale´de Haziran ayında yaşanan olay sonucunda cezaevinden yanlışlıkla salınan zanlı Burhaniye-Ören Plajında yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Çanakkale E Tipi Cezaevi´nde tahliyesine 1,5 ay kalan 55 yaşındaki M.S´nin tedavisi için kendisine 6 ay izin verildi. Aynı cezaevinde Bayramiç´te işlediği cinayet suçundan yatan 22 yaşındaki M.S. ise ellerinde çıkan yaralar dolayısı ile hastaneye gitmek için izin talebinde bulundu. Yaşanan karışıklık sonucunda tahliyesine 1,5 ay kalan M.S. yerine cinayet suçundan yatan M.S. tedavi için cezaevinden bırakıldı.
Yaşanan karışıklık sonunda özgürlüğüne kavuşan M.S. ilk olarak Çanakkale-Bayramiç ilçesine giderek yakınlarını ziyaret etti. Bir kaç gün sonra arandığının farkına varan cinayet zanlısı ortadan kayboldu.
M.S´nin Burhaniye´de olduğu bilgisi alan emniyet güçleri, araştırmalarını sıklaştırdı. Her yerde aranan M.S. ülkemizin gözde tatil yerlerinden biri olan Burhaniye-Ören´de denize girerken yakalandı. Denizden çıkıp, kumsalda güneşlenmek üzere yürüyen zanlı, karşısında jandarma timlerini buldu. M.S. yakalanıp kalan cezasını çekmek için tekrar cezaevine gönderildi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false