Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yankol:?verilen sözler tutulmadı?

Yankol:?verilen sözler tutulmadı?

On Buçuk Medya isimli web televizyonunda Özgün Eren ve Necdet Turhan hazırlayıp sunduğu ?On Buçuk Spor? isimli programda Bandırmaspor Kadın Hentbol takımı masaya yatırıldı.

Programa Hentbol takımının kuruluşunda önemli katkıları olan Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu Müdürü Vedat Üçkan, Bandırmaspor Hentbol Takımı Antrenörü Kemal Taşkın, Hentboldan sorumlu Bandırmaspor Yöneticisi Gökhan Yankol katıldı. Programda geçmişten günümüze hentbol takımının yaşadığı başarıların yanı sıra Bandırma´daki salon eksiklikleri de gündeme getirildi. Bandırmaspor Yöneticisi Yankol, hentbol takımı için ayrılan bütçenin 400 bin lira civarında olduğuna işaret ederek salon konusunda yaşanan sıkıntıları anlattı. Takımlarda Bandırmalıların oynamasının kentte aidiyet duygusunu artırdığına dikkat çeken Yankol, ?Amacımız Bandırmadaki genç kardeşlerimizi sporun içinde tutabilmek. Taşıma suyla değirmeni çevirmek ekonomik olarak takımlara zarar veriyor. Hentbol takımımızın aşağı yukarı bütçesi 400 bin lira civarıdır. Bizim tahmini bütçemiz bu. Orada da bir noktada mali disiplin uyguluyoruz. 150-200 sporcuya bu parayı harcamak Bandırmaspor´un altından kalkabileceği bir rakam.?dedi.
Geçmişte spor salonu konusunda belediyeye verilen sözlerin tutulmadığını ve spor salonu yatırımlarının geciktirildiğinin altını çizen Yankol, Bandırma Belediyesinin spor salonu projesi olduğunu aktardı. Yankol, ?Geçtiğimiz yıllarda Hentbol Federasyonu ile yapılan görüşmelerde Spor Toto destekli Bandırma Belediyesinin hazırlamış olduğu bir salon projesi vardı. O zaman Belediye Başkanımız Dursun Mirza bu salonun yapılacağını söylemişti. Projeyi hazırlandı. Ancak bize o zaman Hentbol Federasyonunda ?siz sakın yapmayın biz buradan destek çıkaracağız´ dediler. Siyasiler devreye girdi, dosyamız oraya gitti. Bakanlığın önünde bugün onaylanacak derken biz o onayı alamadık. Ancak Bandırma Belediyesinin şimdi yeni bir projesi var kısa zamanda bu proje yaşama geçecek. Daha önce söz verildiği gibi Bandırma Belediyesine Spor Toto ve Federasyon üzerinden destek olunsaydı ve onay alınsaydı 1-2 senede içinde salonumuz bitmiş olur ve bugün salonumuza kavuşmuş olurduk. Salonumuz olduğunda da spora ilgi artar. Erdek´in zemini ile ilgili Başkanımız Göksel Karlahan İl Spor Müdürü ile görüştü.? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false