Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Yakar, verdiği sözleri tuttuğunu açıkladı

Yakar, verdiği sözleri tuttuğunu açıkladı

Gönen Bakırlı Mahallesi'nden başlayan ve Karacaağaçalan Mahallesi'ne kadar olan bölümde asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Gönen Bakırlı Mahallesi’nden başlayan ve Karacaağaçalan Mahallesi’ne kadar olan bölümde asfaltlama çalışmaları tamamlandı.
Karacaağaçalan ve Muratlar Mahallesi arasındaki yolda ise yağlama çalışması tamamlandı. Stabilize olan yolu asfaltlamak için ideal hale getiren yağmala işlemi aynı zamanda yolun tozamasının önüne geçiyor.
Baraj yolundaki asfaltlama çalışmalarının 5. gününde 4 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması tamamlandı. Daha önceden Karşıyaka-Bakırlı arasında tamamlanan yolun kalan bölümü olan Bakırlı-Karacaağaçalan mahalleleri arası da asfalt yolla kaplandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, vatandaşların yol çalışmalarından mutlu olduklarını dile getirdi.
Başkan Yakar, yoldaki çalışmalarının devam edeceğini belirttiği açıklamasında, bazı vatandaşların kendi mahalle yolları ile ilgili beklentilerini bildiklerini, büyükşehirle koordineli olarak bu yolları da asfaltlayacaklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un da katıldığı toplantıda yollarla ilgili taleplerin dile getirildiğini hatırlatan Başkan Yakar, “Büyükşehir olunca tüm yeni mahalle olan yerlerin ana ulaşım yolları Büyükşehrin yetkisinde. Bizler de büyükşehirden Gönen’in hakkını zamanında almak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zaten şu ana kadar söylenen hizmetler başladı devam ediyor. İnşallah Gönen yeni mahalleleri ile birlikte tam bir bütün olarak ulaşımda sıkıntısız bir yerleşim yeri olacak.” dedi.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı