Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yakar, Gönen Pazarcılar Odası seçiminde konuştu

Yakar, Gönen Pazarcılar Odası seçiminde konuştu

Katkılarından dolayı Pazarcılar Odası Başkanı Çetin Canbaz tarafından plaketle onurlandırılan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Pazarcılar Odası genel kurulunda yaptığı konuşmada üç adaya da başarılar dileyerek, Birlik beraberliğin olduğu yerde,

Katkılarından dolayı Pazarcılar Odası Başkanı Çetin Canbaz tarafından plaketle onurlandırılan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Pazarcılar Odası genel kurulunda yaptığı konuşmada üç adaya da başarılar dileyerek, "Birlik beraberliğin olduğu yerde, hizmet olur, bereket olur" mesajını verdi.
Başkan Yakar, esnafa destek olma adına 4 yıldır işgaliye bedellerine zam yapmadıklarını hatırlattı.
Gönen Pazarcılar Odasının genel kurulunda konuşan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, birlik beraberlik mesajı verdi. Üyelerin, genel kurula yoğun ilgi göstermesini "Gönen`de her seçim, bayramdır. Üyelerimizin odasına sahip çıktığını görüyoruz. Bu, odamız adına da Gönen adına da sevindirici" dedi.
Türkiye`nin en büyük kapalı pazar yeri tesisini birlikte yapıp, birlikte kazandırdık, eksikler var diye konuşan Başkan Yakar, Gönen Belediyesi olarak esnafa destek olabilme adına son 4 yıldır işgaliye bedellerine zam yapmadıklarını söyledi.
Üç adaya da başarılar dileyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Hizmet yarışıdır. Üç başkan adayımızı da tebrik ediyorum. Kazanan kim olursa olsun, Gönen kazansın, oda kazansın" dedi.
Pazarcılar Odası Başkanı Çetin Canbaz, katkılarından dolayı Başkan Yakar`ı plaketle onurlandırdı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli