Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?Yağma? olayının şüphelileri gözaltında

?Yağma? olayının şüphelileri gözaltında

Edremit ilçesi Altınoluk-İskele mahallesinde işyeri olan Ü.D. isimli şahıs, 2017 ve 2018 yıllarında Edremit ilçe merkezinde ikamet eden A.B. ve M.B. isimli şahısların kendisini silahla tehdit ve darp ederek kendisine ait çekleri ve 10 ? ?. plakalı aracını

Edremit ilçesi Altınoluk-İskele mahallesinde işyeri olan Ü.D. isimli şahıs, 2017 ve 2018 yıllarında Edremit ilçe merkezinde ikamet eden A.B. ve M.B. isimli şahısların kendisini silahla tehdit ve darp ederek kendisine ait çekleri ve 10 ? ?. plakalı aracını gasp (yağma) ettikleri şikayetinde bulundu.
Şikayet üzerine çalışma başlatan Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı ekipler, Altınoluk-İskele mahallesinde meydana gelen "Yağma" olayının faillerine yönelik olarak Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 4 Ocak 2019 tarihinde Edremit ilçe merkezinde A.B., M.B. ve S.B. isimli şüphelilerin ev ve eklentileri ile A.B. ve S.B. isimli şüphelilerin birlikte çalıştıkları işyerinde arama yaptı.
A.B. ve S.B. isimli şüphelilere ait işyerinde 55 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği, 18 adet av tüfeği fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği,10 gram esrar maddesi, 1 koçan mağdur Ü.D.ye ait kullanılmış çek dip koçanı ele geçirirken, 1 adet çelik kasaya da el koydu.A.B. ve S.B. isimli şüphelilerin Edremit ilçe merkezinde bulunan ve birlikte çalıştıkları işyerinde el konulan çelik kasada yapılan arama sonucunda 1 adet Browning marka 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 1adet kuru sıkı tabanca, 19 ayrı çek koçanı içerisinde mağdur Ü.D. tarafından imzalanmış ve kullanıma hazır durumda 190 adet çek ele geçirildi.
Adli makamların talimatıyla ele geçirilen suç eşyalarına el konulurken, olay yerinde üzerlerinde bulunan 2 adet bıçak ile suçüstü yakalanan S.B. ve M.Ö. ile olayın azmettiricisi olan A.B. ve M.B. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false