Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yağlı Güreş heyecanı

Yağlı Güreş heyecanı

Erdek’teki yağlı güreşlere Kırkpınar Başpehlivanı Atlı dahil 37 başpehlivan katılacak
Erdek Yağlı Güreşleri bugün yapılıyor. Saat 11.00’de başlayacak yağlı güreşler, 13 kategoride gerçekleşecek. Erdek 18 Eylül Stadı’ndaki güreşlere, aralarında 2014 Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı ve ikincisi İsmail Balaban’ın da aralarında bulunduğu 37 başpehlivan katılacak. Saat 11.00’de küçük kategorilerdeki güreşlerle başlayacak organizasyon, saat 19.00-20.00 dolaylarındaki başpehlivanlık güreşiyle sona erecek. Güreşlere, cuma namazı saatlerinde ara verildikten sonra yeniden başlatılacak. 

Yağlı güreşlerde “ağa” seçilip, seçilmeyeceği konusu henüz açıklığa kavuşmadı. Erdek Ağası’nın, verilecek paranın büyüklüğü ve Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın onayı olduğu takdirde seçilebileceği öğrenildi.
EMRE KAYA KONSERİ
Yağlı güreşlerin ardından ise saat 22.00’de, Cumhuriyet alanında Emre Kaya konser verecek.
14 yıldır besteci ve söz yazarı kimliğiyle müzik sektöründe bulunan Emre Kaya, Murat Dalkılıç, Bengü, Zeynep Dizdar ve Niran Ünsal ile çalışarak müzik sektörüne unutulmaz şarkılar kazandırdı. 2009 yılında, “yılın en iyi bestecisi” seçilen Emre Kaya, sadece bestecilik kimliğiyle değil, birçok başarılı albümün müzik direktörlüğünü de yaparak kendini kanıtladı.
Yoğun ilgi üzerine sözü ve müziği kendine ait “Toz” isimli şarkısını büyük bir sürpriz yaparak, dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunan Kaya, bu şarkısıyla uzun süre single’ı ile listelerin başında yer aldı.
Emre Kaya’nın, Cumhuriyet alanındaki ücretsiz konserinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli