Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Yağlı direği geçti bayrağı kaptı

Yağlı direği geçti bayrağı kaptı

39 yıldır kazandığı yağlı direkten bayrağı kapma yarışmasında geçen yıl bayrağı alamayan Zalim Felek bu yıl bayrağı yeniden kaparken kazandığı bayrak sayısını 40a taşıdı.

39 yıldır kazandığı yağlı direkten bayrağı kapma yarışmasında geçen yıl bayrağı alamayan Zalim Felek bu yıl bayrağı yeniden kaparken kazandığı bayrak sayısını 40`a taşıdı.
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı`nın 85. yılı kutlama etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği programda, en heyecanlı yarış yağlı direk şeklinde düzenlenen yarışmada yaşandı. Yağlı direğin ucundaki bayrağı kapmak için kıyasıya mücadele eden gençleri geride bırakan 54 yaşındaki Zalim Felek lakaplı gemi kaptanı Mustafa Gül, geçen yıl alamadığı bayrağı bu kez kimseye bırakmadı. Denizcilik ve Kabotaj Bayramının geçen yıl düzenlenen 84. yıl kutlamalarında bayrağı alamayan Zalim Felek kutlamaların 85. yıldönümü olan bu yıl kazandığı bir yıl aradan sonra kazandığı bayrakla bu yıl 40. kez kazandığı öğrenildi. Zalim Felek kazandığı bayrağı Erdek Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde havaya kaldırarak şampiyonluğunu kutladı.     Haber : Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı