Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yağlı güreşler için ?şartlı bağış?a kabul

Yağlı güreşler için ?şartlı bağış?a kabul

Erdek´te düzenlenecek ?2. Yağlı Güreş Karşılaşmaları?nda, Erdek Belediyesi´ne ?şartlı bağış? yapılması AKP grubunun ?ret? oyuna karşılık, CHP grubunun oylarıyla kabul edildi.

Erdek´te düzenlenecek ?2. Yağlı Güreş Karşılaşmaları?nda, Erdek Belediyesi´ne ?şartlı bağış? yapılması AKP grubunun ?ret? oyuna karşılık, CHP grubunun oylarıyla kabul edildi. AKP grubundan Ali Ertek, ?Bildiğimiz kadarıyla geçen yıl, bu güreşler için harcanan para 170 bin liraydı. Bu yıl herhalde 200 bin liradan aşağı değildir. Bu paranın, zorla bilet satılarak toplanacağı endişesini taşıyoruz? dedi.

Meclisi yöneten başkan vekili Mehmet Ali Tetik, güreşler için kimseden zorlama yoluyla para almadıklarını vurgularken, ?Güreşimize sponsor olan veya destek veren kişi ve kuruluşlar var. Şartlı bağışı onlar yapıyorlar? dedi. 29 Ağustos 2015 Cumartesi günü yapılacak ?2. Erdek Yağlı Güreşleri? için belediyeye ?şartlı bağış? yapılması gündem maddesi, AKP´lilerin ret oyuna karşılık, CHP grubunun oylarıyla kabul edildi.

STATTAKİ SALON ERDEK-SPOR´A TAHSİS EDİLDİ

Toplantıda ayrıca, Erdek 18 Eylül Stadı´ndaki spor salonunun, Erdekspor Kulübü´ne tahsis edilmesi, oybirliğiyle kabul edildi. Salonun araç ve gereçleri, geçtiğimiz günlerde Erdek Belediye Başkanlığı tarafından yenilenmişti. Belediye Başkan vekili Mehmet Ali Tetik, salonun tüm vatandaşlara açık olacağını belirtti.

Erdek Belediye Meclisi´nin son toplantısına CHP grubundan Hasan Yapakçı, mazereti nedeniyle katılamazken, toplantıyı, AKP Erdek Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı da izledi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli