Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yağışlardan olumsuz etkilenmedik

Yağışlardan olumsuz etkilenmedik

Hafta boyunca devam eden sağanak yağışlardan ilçe geneli olumsuz etkilenmezken, sadece belirli bölgelerde toprak yığınları birikti.

Hafta boyunca devam eden sağanak yağışlardan ilçe geneli olumsuz etkilenmezken, sadece belirli bölgelerde toprak yığınları birikti.
Atıkların biriktiği meydan, cadde ve sokaklar Erdek Belediyesi İtfaiye Amirliği`ne bağlı ekiplerce yıkanıp, kısa sürede temizlendi.
Erdek Belediyesi İtfaiye Amirliği görevlileri, aşırı yağışların yaşanacağı haberlerinin dikkate alınıp, ilçe genelindeki tüm alt yapı kanallarının temizlendiğini, yapılan bu çalışmalar sayesinde, ilçede hafta başından bu yana etkili olan yağışlardan ilçenin olumsuz etkilenmediğini belirtti.
Özellikle hafta ortasında etkili olan yağışların, çevre bir çok il ve ilçeleri olumsuz etkilediğini işaret eden Erdek İtfaiye Amirliği çalışanları, ilçede ise herhangi bir olumsuz durumun yaşanmamasının sevindirici olduğunu kaydetti.
Bu yaptığımız önemli alt yapı çalışmalarının ve periyodik olarak yaptığımız alt yapı temizliklerinin sonucudur şeklinde özetleyen İtfaiye yetkilileri, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçedeki tüm yağmursuyu ve kanal hatları sonbahar mevsiminin başlamasıyla beraber temizlenmişti. Bunun faydalarını hafta boyunca devam eden aşırı yağışlarda gördük. Kısacası halkımız ve esnaflarımız yaptığımız alt yapı çalışmaları sayesinde çok şükür hiç bir sorun yaşamadı." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı