Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Y. Yapıcı´da danışma toplantısı

Y. Yapıcı´da danışma toplantısı

?Yukarı Yapıcı Yenileme Projesi? mahalle halkına anlatıldı

Erdek Belediyesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında imzalanan kurumsal işbirliği kapsamında Yukarı Yapıcı Mahallesi projesi sürüyor.
Erdek İlçesine bağlı ?Yukarı Yapıcı Mahallesi Yenileme Projesi?ni yürüten Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi görevlileri Yukarı Yapıcı Mahalle halkı ile bir araya gelerek başlatacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Erdek Belediyesi ile Mimar Sinan G?zel Sanatlar ?niversitesi arasında imzalanan kurumsal işbirliği protokolü çerçevesinde başlatılan, ?Yukarı Yapıcı Mahallesi Yenileme Projesi? kapsamında; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGS?) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim üyeleri ve öğrencileri, belediyenin teknik personeli ile birlikte Yukarı Yapıcı Mahallesi´ni ziyaret ettiler.

Mahalle gençleri başta olmak üzere tüm mahalle halkıyla Yukarı Yapıcı Mahallesinde başlatılacak proje hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim üyeleri, mahalle halkından kendilerine yöneltilen öneriler ve beklentiler doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini paylaştı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Yapıcı danışma toplantısı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli