Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Volkan Bartan ismi artık spor tesislerinde

Volkan Bartan ismi artık spor tesislerinde

Erdek Belediyesi personeli olarak çalışırken, geçirdiği elim bir kaza sonucu yaşamını kaybeden Volkan Bartan ismi ölümsüzleştirildi.

Erdek Belediyesi personeli olarak çalışırken, geçirdiği elim bir kaza sonucu yaşamını kaybeden Volkan Bartan ismi ölümsüz-leştirildi.
Erdek Zeytinli Mahallesi`nde yıl içinde yapılarak hizmete sokulan, içinde basketbol ve tenis kort alanı bulunan mini spor kompleksine, mahalle sakinlerinden Volkan Bartan`ın adının verilmesine en çok sevinenlerden biri de Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın…
Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Mart 2009 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde, kendisi muhtar adayı olduğunda rahmetli Volkan Bartan`ın da kendi listesinden aza adayı olduğunu hatırlatıp, seçimde rahmetli Bartan`la yürüttüğü seçim çalışmasını unutabilmesinin imkansız olduğunu anlattı.
Mahalle sınırları içine yapılan mini spor kompleksinin özellikle Zeytinli Mahallesi sakinleri tarafından büyük beğeni topladığını belirten Muhtar Aydın, "kendi listesinden Aza olarak seçimi kazanan Volkan Bartan isminin tesislere adının verilmesi de bir o kadar güzel oldu" dedi.
Zeytinli Mahallesi`ndeki gençlerin, yapılan spor kompleksi sayesinde mahallelerinde spor yapabilme imkanına kavuştuğunun altını çizen Aydın, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, mahallemize yapılan spor tesislerinin girişine Volkan Bartan isminin yazılı olduğu tabelayı koydurup, herkes tarafından okunmasını sağladığı için kendisine ayrıca teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.          Haber : Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false