Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Virajlı yollar Dursunbey halkını çilede çıkardı

Virajlı yollar Dursunbey halkını çilede çıkardı

Dursunbey ilçesinde araç sürücüleri ve ilçe halkı virajlı yollardan artık bıktı.

Dursunbey ilçesinde araç sürücüleri ve ilçe halkı virajlı yollardan artık bıktı.
Çok sayıda yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının yaşandığı virajlı yol ve kavşaklarla ilgili önleyici bir çalışma yapılmaması tepkilere yol açıyor.
Balıkesir-Dursunbey arasındaki karayolu üzerinde Dada ve Naipler köyleri mevkilerinde bulunan ve çok sayıda ölümlü kazaların yaşandığı tehlikeli virajlarla ilgili halen bir çalışma başlatılmadığı şikayetinde bulunan halk, 2014 yılında da bu tehlikeli virajlar ile ilgili bir çalışma yapılmayacağı yönünde bilgi aldıklarını, ayrıca duble yol çalışmalarının yavaşlamasının endişe ve tepkilerin büyümesine yol açtığını açıkladı.
Ölüm virajları kaldırılsın
Müteahhit firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, 2014 yılında bu bölge ile ilgili bir çalışmanın yapılmayacağı öğrenildi. Aynı bölgede sıkça yaşanan trafik kazalarının devam edeceği endişesi ise ilçede herkesi tedirgin ediyor. Henüz geçtiğimiz Ekim ayında bir tur minibüsü buradaki virajda şarampolden uçmuş, 2 kişi hayatını kaybetmiş çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Balıkesir-Kütahya arasındaki yolun trafiğe açılması ile özellikle TIR ve kamyon trafiğinin arttığı yolda tehlikeli virajları fark edemeyen sürücülerin sık sık kaza geçirdikleri biliniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false