Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vekil Yer Sofrasında

Vekil Yer Sofrasında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir milletvekili A.Edip Uğur, evlerine konuk olduğu vatandaşlarla yer sofrasında oturup iftar açtı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir milletvekili A.Edip Uğur, evlerine konuk olduğu vatandaşlarla yer sofrasında oturup iftar açtı.
Ak Parti  Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, evlerine konuk olduğu vatandaşlarla yer sofrasında oturup iftar açtı.
Ak Parti  Balıkesir Merkez İlçe teşkilatının düzenlediği mahelle programına katılan Edip Uğur, Yıldız Mahallesindeki bir eve konuk oldu. İftara Ak Parti  Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker ve eşi, il yönetiminden teşkilat başkanı Baki Yarımdağ, ilçe yöneticileri ve eşleri de katıldılar. İftar için gidilen mahallede kapısı çalınan vatandaşlara yemekler ise merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından evlerinde hazırlanıp götürüldü, misafir olunan ev sahipleriyle birlikte iftar açılıp, sohbet edildi. İsa Gültaş (35) isimli ev sahibi Sındırgı`ya  bağlı Pelitören köyünde olduklarını, Balıkesir`de halı yıkama fabrikasında işçi olarak çalıştığını anlattı. İftar yemeğine gelen misafirleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden İsa Gültaş "Edip Uğur beyi evimde misafir etmek beni ziyadesiyle memnun etti" dedi.
Akşam ezanı ile birlikte iftarın açılmasıyla yemekler yenildi. Ardından ev sahibinin eşi Neşe Gültaş`ın demlediği çaylar içilip sohbetler edildi. İsa Gültaş`ın çocukları Emircan ve Emirhan`ın Galatasaraylı olduklarını öğrenen Edip Uğur, tebessüm edip "aferin" dedi. Ev sahibi İsa Gültaş`ın yeğenleri Ayten ve Açelya ise Fenerbahçeli olduklarını söyleyince Edip Uğur, "Sporda kardeşlik bu evde de var" dedi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, iftar yemeğine misafir oldukları Gültaş ailesine en başta sofralarında kendilerine de yer açtıkları için teşekkür etti. Uğur, aileye teşekkür edip veda ederken Ramazan Bayramlarını da şimdiden kutladı. Edip Uğur, elini öptürdüğü Emircan, Emirhan, Ayten ve Açelya`ya Bayram harçlıklarını da verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli