Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

VEDA DEĞİL HOŞ BİR SEDA

VEDA DEĞİL HOŞ BİR SEDA

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, görev yerleri değişen Mülki İdare Amirlerine veda kahvaltısı düzenlendi.

Vali Ersin Yazıcı´nın ev sahipliğinde düzenlenen veda kahvaltısına Çankırı Vali Yardımcılığına atanan Zeki Karaca, Trabzon Vali Yardımcılığına atanan Nusret Şahin, Yunus Emre Kaymakamlığına atanan Ahmet Erdoğdu, Ordu Vali Yardımcılığına atanan Bayram Gale, İstanbul Kadıköy Kaymakamlığına atanan Tuncay Sonel, Akçakoca Kaymakamlığına atanan Yasin Özdemir, Yalıhöyük Kaymakamlığına atanan Yakup Güven, Yeşilli Kaymakamlığına atanan Ömer Bilgin, Gaziantep Vali Yardımcılığına atanan Yaşar Aksanyar, Akkuş Kaymakamlığına atanan Hakan Balsüzen, Bahçe Kaymakamlığına atanan Müfit Gültekin, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri olarak görevlendirilen Yusuf Özdemir, Afyonkarahisar Valiliği Hukuk Müşaviri olarak atanan Barış Aktan ile aileleri katıldı.
Atamaları gerçekleşen mülki idare amirleri adına konuşan Balya Kaymakamı Hakan Balsüzen ile Vali Yardımcısı Zeki Karaca, "Elimizden geldiği kadar mesleğin verdiği saygı ve hürmetle görevlerimizi yapmaya çalıştık. Bizler buradaki görevlerimizi bitirdik. Şimdi bir başka yerde bayrağı elimize alıp orada da hizmet vereceğiz. Bugün bizler için bu kahvaltıyı organize eden başta Valimiz Ersin Yazıcı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.
Düzenlenen kahvaltıda duygularını ifade eden Vali Yazıcı, tayini çıkan Mülki İdare Amirlerine başarılar dilerken, "Biz bir aileyiz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: VEDA DEĞİL SEDA
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli