Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vatan hainleri tek tek ele geçiriliyor

Vatan hainleri tek tek ele geçiriliyor

Balıkesir Valiliği internet sitesinden kamuoyuna yapılan açıklamayla, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerine yönelik devam eden operasyonlarda son dakika bilgileri aktarıldı.

Balıkesir Valiliği internet sitesinden kamuoyuna yapılan açıklamayla, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerine yönelik devam eden operasyonlarda son dakika bilgileri aktarıldı. 

Balıkesir Valiliği tarafından operasyonlarla ilgili yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi:
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı´nın soruşturma, Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı ve Erdek Sulh Ceza Hâkimliği´nin yakalama, el koyma, gözaltına alma talimatına istinaden Bandırma KOM Grup Amirliği görevlileri ile birlikte, Astsubay Başçavuş rütbesinde M.G. isimli şahıs lojman adresinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin teslimi için Ankara Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ile koordine kuruldu.
Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün 31.10.2018 tarihli yazısı ile "idareleri dâhilinde yapmış oldukları araştırma neticesinde, A. D. ve C. E. Y. isimli şahısların, Yunanistan´ın Sakız Adasında D. C. isimli tekne ile yakalandıkları, şahısların İstanbul ilinden D. isimli firmaya ait tekneyi Çeşme Limanı´na bağlamak üzere teslim aldıkları, Ayvalık´tan 40 yaşlarında kimliği belli olmayan FETÖ/PDY şüphelisi bir bayan şahsı aldıkları, Sakız Adası´na yasadışı yollarla kaçırmak isterken yakalandıkları" bildirildi. Bildirilen olay ile ilgili olarak görevlilerce Ayvalık S. Marina´da yapılan araştırma ve kamera görüntülerinin tetkiki neticesinde; Bahse konu teknenin 24.10.2018 günü saat 10.35´te S. Marina´ya giriş yaptığı, 35?.. plaka sayılı araçla bir erkek şahsın marina´ya kimliği belirsiz kadını getirip tekneye bindirdikten sonra saat: 10.42 itibarıyla marinadan ayrıldığı akabinde saat: 11.00´de Ayvalık ilçesinden ayrıldığı, marina´nın ana giriş çıkış kayıtlarının olay günü güvenlik görevlisi tarafından tutulmadığı, tekneyi kıyıya bağlayan marina görevlisinin şüpheli kadını getiren araç sürücüsü ile kamera kaydında görüşmelerinin bulunduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı´na bilgi verilmiş, alınan talimatlar doğrultusunda 20.11.2018 günü saat: 06.30 itibariyle eş zamanlı olarak Ayvalık´ta E. Ö. ve F. İ. isimli şahısların ikametinde arama yapılmış arama sonucunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamış, şahısların cep telefonlarına el konulmuş, S. Marina girişi Güvenlik noktasındaki işlemler devam etmekte olup,
İzmir il Emniyet Müdürlüğü ekiplerince M. Ç. isimli şahıs İzmir´deki adresinde yakalanmış, aramada suç unsuruna rastlanılmamış, şahsın cep telefonuna el konulmuştur. Gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.
Konya, Ankara ve Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılıklarınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ilimiz merkezde ikamet ettiği bildirilen 1 Uzman Çavuş, 1 Teğmen (ihraç) ve 1 askeri personel olmak üzere 3 şüpheli şahsın gözaltına alınması talimatına istinaden, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 20.11.2018 günü yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli soruşturma illerine teslim edilecektir. Diğer askeri personel ile ilgili yakalama çalışmaları ise devam etmektedir.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vatan hainleri geçiriliyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı