Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Validen, telekonferanslı toplantı

Validen,  telekonferanslı toplantı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, ilimiz kaymakamları ile telekonferans sistemiyle toplantı düzenlenmesini sağladı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, ilimiz kaymakamları ile telekonferans sistemiyle toplantı düzenlenmesini sağladı.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan kente ilk geldiği günden itibaren sürdürdüğü ilçe ziyaretleri ve olağan toplantılardan kaynaklanan zaman yetersizliğini Milli Eğitim Bakanlığının telekonferans sistemi sayesinde giderdi.
Vali Ahmet Turhan Türkiye`de ilk kez gerçekleştirilen telekonferans ile Kaymakamlarla toplantı gerçekleştirdi.
Telekonferans bağlantısı ile bulundukları ilçe merkezlerinden Vali Ahmet Turhan`ın vilayet ofisine bağlanan İlçe Kaymakamları hem Vali Turhan`ın talimatlarını aldılar, Hem de kendi ilçelerinin brifingini vererek beklentilerini dile getirme imkanı buldular. Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın da katıldığı telekonferans toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.
Türkiye`de ve Balıkesir`de ilk kez gerçekleşen telekonferans ile ilçe Kaymakamları takriben 100 kilometrelik karayolunu kat etmemiş olmakla birlikte binlerce liraya mal olan akaryakıt gideri ve mesailerinden zaman tasarruf etmiş olundu.
Bilindiği üzere geçmişte Vilayet merkezindeki koordinasyon toplantıları için makam otomobilleri ile Balıkesir`e gitmek durumunda kalan Kaymakamlar bu süre içinde olağan mesailerinden de feragat etmek durumunda kalıyorlardı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı