Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Validen Bandırmaspor´a moral dopingi

Validen Bandırmaspor´a moral dopingi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, TFF 1.Ligde zor günler yaşayan Bandırmaspor´u ziyaret ederek, İstiklal Caddesi´nde bulunan kulüp binasında Başkan Erhan Elmastaş ve yöneticiler ile bir araya geldi.

Ziyarette, Vali Yazıcı´ya Bandırmaspor hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, bu yıl ilk kez TFF 1. Lig´de mücadele ettiklerini belirterek, aynı zamanda Kız Hentbol Takımları´nın da 1. Ligde oynadığını ve başarılı sonuçlar alarak şampiyonluğa aday bir takım olduğunu söyledi. Elmastaş, ?Bu hafta Bandırmaspor´un yoluna devam edeceği güzel bir hafta olacağına inanıyoruz. Bunun yanında Kız Hentbol takımımız da 1. Lig´de mücadele ediyor, şu an lideriz. Süper Lig´e çıkacağımıza inanıyorum.? dedi. Bandırmaspor´a destek ziyaretinde bulunan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bandırmaspor´un güzel şeylere imza attığını ve atmaya da devam ettiğini söyledi. Sporun her dalının güzel olduğunun altını çizen Yazıcı, ?Bandırmaspor´u özellikle hentbolu önemsemesinden dolayı tebrik ediyorum. Son üçte olmayacağız. Ben de öyle inanıyorum. Son üçte olmak istemiyoruz. Bandırma bu yılı atlattığında ben inanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda bu acemilik çektiği ligde sağlam bir yere oturacaktır, yakışanı odur. İnşallah, lige verilen arada Bandırmaspor´un Antalya kampı yararlı olmuştur, güzel olur ve kendine gelmiştir. Her manada inançlarını yükseltmişlerdir. Bütün maçlar önemli, Bandırmaspor´un puan kaybına tahammülü yok. Son üçte olmayacağız, buna böyle inanıyoruz.?diye konuştu.
VALİYE 81 NUMARALI FORMA
Ziyarette, Bandırmaspor Başkanı Elmastaş, Vali Yazıcı´ya doğum yeri olan Düzce´nin plaka kodunu taşıyan 81 sırt numaralı bordo-beyazlı formayı armağan etti. Ayrıca Balıkesir Valiliği Protokol ve Basın Müdürü Metehan Gedik´e de doğum yeri olan Osmaniye´nin 80 plaka kodunun yer aldığı Bandırmaspor forması armağan edildi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false