Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Turhan, şehit madenci ailelerini ziyaret etti

Vali Turhan, şehit madenci ailelerini ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Manisanın Soma ilçesindeki maden faciasında yaşamını yitiren vatandaşlarımızın Savaştepe ve köylerinde oturan ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Manisa`nın Soma ilçesindeki maden faciasında yaşamını yitiren vatandaşlarımızın Savaştepe ve köylerinde oturan ailelere taziye ziyaretinde bulundu.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın taziye ziyaretine AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Savaştepe Kaymakamı Yusuf Cıbır, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Albay Salih Göldal, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ve diğer ilgililer eşlik etti.
Savaştepe Merkez, Karacalar ve Sarıbeyler'de 16 ev ziyareti gerçekleştiren Valimiz Turhan, ailelere sabır ve başsağlığı diledi.
Yaşanan elim olaydan duyduğu üzüntüyü dile getire Vali Turhan, acılı aileler ile bir süre dertleşti.
Bu acıyı ve kederi paylaşarak bir nebze de olsa hafifletmek istediklerini kaydeden Turhan, Elimizden gelen ne varsa yapmak için buradayız. Ben sizlere sabır, vefat eden kardeşlerimize de Allah`tan rahmet diliyorum” dedi.
Soma'da büyük bir facia yaşandığını belirten Vali Turhan, daha sonra hayatını kaybeden madencilerin mezarlarına ziyaret ederek, mezarlara karanfil bıraktı. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli