Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Vali Şıldak son değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi

Vali Şıldak son değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, il genelinde 2022 yılında yapılan çalışmaların ilçeler düzeyindeki son değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, il genelinde 2022 yılında yapılan çalışmaların ilçeler düzeyindeki son değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.
Valilik Kocaseyit Toplantı Salonu’nda Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Vali Yardımcıları Mustafa Çek, Şükrü Kara, İrfan Demiröz, Gülihsan Yiğit ve Metin Arslanbaş, Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Gömeç Kaymakamı Şeref Gülyer, Havran Kaymakamı Enver Özderin ve Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun katıldı.
Vali Şıldak Aralık ayında her hafta 5 ilçenin Kaymakamıyla bir araya geldiği toplantıların sonuncusunda eğitim, tarım, sağlık, spor, kültür, karayolu, turizm, kamu binaları ve sosyal yardımlar gibi konularda ilçelerde yürütülen 2022 çalışmaları ve 2023 planlamalarıyla ilgili bilgi aldı.
İlçelerde yapımı devam eden ve yapılması planlanan kamu yatırımlarının son durumuyla ilgili bilgi veren Kaymakamlar, sosyal devlet anlayışını vatandaşa hissettiren hizmetleri de aktardılar.
Vali Şıldak, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar tarafından iletilen ve aciliyet gerektiren konuların son durumlarıyla ilgili bilgileri almak üzere ilgili kurum müdürleriyle toplantı esnasında telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
Yıl boyunca gerçekleştirdiği gerek planlı gerekse habersiz programlarıyla çalışmaları yerinde gören Vali Hasan Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede yeni yılda da kaymakamlar tarafından ilçelerde yürütülen çalışmaları yakından takip edeceğini dile getirdi.
Balıkesir’de yapılan her çalışmanın çok özel ve değerli olduğunu işaret eden Vali Şıldak, kurumların güçlü bir işbirliği içinde birleşerek yürüttükleri çalışmaları, Türkiye’nin 100. yılı olarak özel bir anlam taşıyan 2023 yılında da yakından takip etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi .                       

Haber Merkezi



recep köse
3.01.2023 13:57:06
sayın valimiz ilçe.köy.ve mahalleleri gezip vatandaşlar ile irtibata geçiyor.bazen meydanlarda bazen makamında halkı dinliyor.çozümler için çaba sarfediyor.ama bazen burokrasinin acımasızlığı bu kutlu yürüyüsünde sayın valime engel çıkardığı kanaatindeyim.yaklaşık yedi sekiz aydır sayın valime makamında arzettiğim yıllardır yanlış ve kasıtlı yapıldığına inandığım sorunum hakkında sayın valimin on beş gün içerisinde lehte veya alehte bir sonuç çıkar dediği konuda bu güne kadar şahsıma herhangi bir cevap gelmedi.saygılarımla arz ederim.

  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false