Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Vali Şıldak, Savaştepe’de incelemelerde bulundu

Vali Şıldak, Savaştepe’de incelemelerde bulundu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlçe Değerlendirme Toplantılarının 7.sini Savaştepe İlçesinde gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlçe Değerlendirme Toplantılarının 7.sini Savaştepe İlçesinde gerçekleştirdi. 
Savaştepe Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda ilçede tarımdan sağlığa, eğitimden spora birçok alanda yapılan çalışmalar, yürütülen projeler, ihtiyaç ve talepler görüşüldü.  
Açık alanda kaldırılan maske kullanımı uygulamasına değinen Vali Şıldak, kapalı alanda hala dikkat etmekte fayda olduğunu hatırlattı. 
Şıldak, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, "Açık alanda artık maskesiz kalabiliyoruz. Maske uygulaması kaldırıldı ama kapalı alanlarda hala dikkat etmekte fayda var. Vakalar çok yükselmişti. Şu sıra daha makul düzeyde olsa da yine de her gün kaybettiğimiz insanlarımız oluyor. Aşısız olanlar hayatını kaybetmeye devam ediyor. Aşı olmamış vatandaşlarımızın aşılarını tamamlatmaları gerekiyor." dedi. 
Gıda ürünlerinin stok ve piyasaya sürümüyle ilgili bir sıkıntı olmadığını söyleyen Şıldak, "Bildiğiniz gibi ülkemizde son günlerde özellikle ayçiçeği yağından başlamak üzere bazı konularda spekülasyonlar var. Biz de hafta başından itibaren çok sıkı bir denetim faaliyeti yürütüyoruz, takip ediyoruz." diye konuştu. 
Savaştepe İlçesindeki yoğun programında da şehit ailelerini yalnız bırakmayan Vali Şıldak, Şehit Onbaşı Bayram Kaya’nın Mecidiye Mahallesi’ndeki ailesini ziyaret etti. Şehidin ailesi Vali Şıldak'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.           Haber Merkezi



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli