Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Şıldak, Bandırma ve Gönen'de incelemelerde bulundu

Vali Şıldak, Bandırma ve Gönen

Balıkesir valisi Hasan Şıldak, ziyaret ettiği Bandırma ve Gönen ilçelerinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Balıkesir valisi Hasan Şıldak, ziyaret ettiği Bandırma ve Gönen ilçelerinde çeşitli incelemelerde bulundu.
Program kapsamında ilk olarak Bandırma’da bulunan Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eeden Vali Şıldak, devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Daha sonra Bandırma OSB’de önemli bir yatırım olarak ilerleyen Karesi Tekstil Firmasının inşaat alanını ziyaret eden Vali Şıldak, sanayi şehri olma yolunda emin adımlarla güçlenerek ilerleyen Balıkesir'in istihdam ve ekonomisine katkı sağlayacak girişimin şimdiden hayırlı olmasını temenni etti.
İncelemelerine devam eden Vali Şıldak, Bandırma ve Gönen Organize Sanayi Bölgeleri tarafından müşterek olarak yapımı gerçekleştirilen ve yakında hizmete girecek olan Jandarma Karakolu Binasının güncel durumu ile ilgili bilgi aldı.
Vali Şıldak, daha sonra Gönen İlçesinde Çeltik Kurutma Makinesi imalatı yapan Özsu Makine İşletmesini ziyaret ederek, firma yetkililerinden bilgi aldı.
Vali Şıldak, temaslarında son olarak Eti Maden Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletmesinde incelemede bulunarak yürütülen yatırım çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı