Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Arslandan hasta çocuğa jest

Vali Arslandan hasta çocuğa jest

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, aniden hastalanan bir çocuk için kıyı emniyet botunun rotasını değiştirdi.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, aniden hastalanan bir çocuk için kıyı emniyet botunun rotasını değiştirdi.
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, 7 yaşında bir çocuğun rahatsızlandığı bilgisini alınca, içinde bulunduğu, Erdek`e giden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü`ne ait botun rotasını çevirtti.
Paşalimanı Adası`ndan hasta çocuğu aldırtan ve acil hastaneye yetiştirilmesi talimatını veren Vali Arslan, bir an olsun çocuğun yanından ayrılmadı.
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, geçen Pazar günü Avşa Adası`ndaki İçme Suyu Arıtma Tesisi açılışına gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım`a eşlik etmek için Avşa`ya gitti. Bakan Yıldırım`a Balıkesir AK Parti milletvekilleri Cemal Öztaylan ve Ayşe Akbaş ile birlikte bir süre eşlik eden Vali Arslan, tesis açılışının akşam saatlerine kalması nedeniyle dönüşte Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü`nden bot istedi. Vali Arslan, AK Partili Öztaylan ile birlikte, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü`ne ait bota binerek adadan ayrıldı. Saraylar Beldesi`ndeki mermer ocaklarını kıyıdan inceleyen Arslan, Erdek İlçesi`ne dönerken, Paşalimanı Adası`nda 7 yaşındaki Bora Şutanrıkulu`nun rahatsızlandığını öğrendi. Bota ihtiyaç duyulması üzerine Vali Arslan, tereddüt etmeden rotayı Paşalimanı`na çevrildi. Tatil için İstanbul`dan Paşalimanı Adası`na babası Erol Şutanrıkulu ile birlikte gelen ve aşırı sıcak nedeniyle rahatsızlanan Bora, bota alınarak Erdek Limanı`na götürüldü. Vali Arslan, yolculuk boyunca, kas hastalığı bulunan ve kronik alerji teşhisi konulan Bora`ya moral verdi. Nefes almakta güçlük çeken çocuk, Erdek Devlet Hastanesi`nde tedaviye alındı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli