Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Vali Amcaları iftar programında çocukların mutluluğuna ortak oldu

Vali Amcaları iftar programında çocukların mutluluğuna ortak oldu

Balıkesir Valisi Şıldak, Ramazan Ayının coşkusuna çocuk neşesini katan programla devam etti.

Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Balıkesir Ögretmenevi’nde düzenlenen iftar programında çocukların mutluluğuna  ortak oldu.  
Cıvıl cıvıl seslerinin yankılandığı programda çocuklarla ve gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Şıldak, "Sizler her zaman bizim geleceğimiz ve heyecan kaynağımız oldunuz. Gençlerimiz ve çocuklarımız hayata, geleceğe umutla bakan, okullarına devam eden ve meslek hayalleri kuran başarılı çocuklar. Bazı eksilerle hayata başlamak, her şeyden önce size büyük bir güç kazandıracak. Unutmayın ki biz sizi her zaman çok seveceğiz, hep yanınızda olacağız. Devletimiz, kurumlarımız hepinize yakın olacak. Belki her zaman bir arada olamıyoruz ama inanın sizi çok yakından takip ediyoruz, izliyoruz. Başarılarınızı, hastalıklarınızı, yaşadığınız sıkıntıları, hepsini biliyoruz. Umut ediyoruz ki yarınlarımızda, güçlü Türkiye'mizde sizler söz sahibi olacaksınız. Bu konuşmaları sizler yapacak, bu sofralarda bizim oturduğumuz yerlerde siz oturacaksınız. Aramızda bulunan, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Baki çok başarılı olmakla birlikte ayrıca sporla yakından ilgileniyor. Bu başarılı çocuğumuz deprem bölgemize kendi elleriyle tam 35 soba yaparak gönderdi. Onu yürekten kutluyorum. Ülkemiz gönülden yaşayan samimi insanlarla dolu.. Genç, yaşlı, çocuk hepimiz böyleyiz.” diye konuştu. 
Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile iftar programı boyunca çocuklarla yakından ilgilenirken, çocuklar için hazırlanan eğlencelerde onlara eşlik edildi, mutluluklarına ortak olundu. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı