Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı´nın onuruna veda yemeği

Vali Yazıcı´nın onuruna veda yemeği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Antalya Valiliği´ne atanan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın onuruna veda yemeği verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Antalya Valiliği´ne atanan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın onuruna veda yemeği verdi. Balıkesir´deki bürokrat, siyasi, sivil toplum kuruluşları, dernek, oda ve protokol üyelerinin katıldığı yemekte Vali Ersin Yazıcı´ya yeni görev yeri olan Antalya´da başarılarının devamı dileğinde bulunuldu.
Vali Ersin Yazıcı için tüm Balıkesirliler adına veda yemeği düzenleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Vali Yazıcı´nın Balıkesir´e çok şeyler kattığını söyledi.
Kalabalık bir topluluğun hazır bulunduğu veda yemeğinde Balıkesir´e son kez mesaj veren Vali Yazıcı, Balıkesir´de çok şey öğrendiğini, kendisini Balıkesirli olarak kabul ettiğini söyledi. Vali Yazıcı, ?Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği veda yemeğine katıldığınız için teşekkür ederim. Zor bir dört yıl, dile kolay, güzel geçen bir dört yıl. Sonunda kendimizi Balıkesirli hissettiren bir dört yıl. 14 Haziran 2016´da burada göreve başladım. Hatırlamak istemediğimiz 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık. 15 Temmuz´da Balıkesir halkının kendine yakışır şekilde, Koca Seyit´in torunlarının memleketin demokrasiye, cumhuriyete nasıl sahip çıktığınızı bizzat şahit oldum. Oradan aldığım güçle de dimdik o hainlerin karşısında bu şehri temsilen durmaya gayret ettim.? dedi.
Veda yemeğine katılanlarla tek tek vedalaştı. Vali Ersin Yazıcı için 20 Haziran Cumartesi günü Balıkesir Valiliği´nde uğurlama töreni gerçekleştirileceği duyuruldu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı