Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı´den BESOB´a ziyaret

Vali Yazıcı´den BESOB´a ziyaret

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği´ni (BESOB) ziyaret etti.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Yazıcı BESOB´a konuk oldu.
Vali Yazıcı 15 Temmuz kalkışması ve hainlerin devletten temizlenmesi ile uğraşmaktan bazı ziyaretlerin geciktiğini belirterek vatanın sıkıntıya girdiği süreçlerde gerisinin teferruat olduğunu söyledi.
BESOB Başkanı Fehmi Erdem Vali Yazıcı´yı ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek 15 Temmuz kalkışması sürecinde Balıkesir´e gelen Vali Yazıcı´nın krizi çok iyi yönettiğini ve kimsenin Balıkesir´de burnunun kanamadan 15 Temmuz´un atlatıldığını belirterek ?O gece Şoförler Odasında biz de araçlarımızla beraber kalkışmaya karşı mücadele verdik. Polis arkadaşlarımıza yardımcı olduk, çorba servisi yaptık. O gece ve sonrasında Sayın Valimizin çabasını, devlet adamlığını bizzat gördük. Kendisinin yüzüne karşı söylüyorum, süreci çok iyi yönetti kutluyoruz. Esnaf her zaman her koşulda hiçbir şey beklemeden devletinin yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir? diye konuştu.
Vali Yazıcı Başkan Erdem´e teşekkür ederek Kurban Bayramına kadar hainleri temizlemekten bazı sivil toplum örgütlerine gelmekte geciktiklerini belirterek hainlerle uğraşmaktan bazı işlerin geri plana kaldığını söyledi.
Vali Yazıcı Başkan Fehmi Erdem´e son dönemde kapatılan işyeri oranlarını sordu. Başkan Erdem son dönemde herhangi bir değişikliğin olmadığını kapatılan işyeri kadar da yeni işyeri açıldığını söyledi. Ekstra bir işyeri kapanmasının söz konusu olmadığını belirten Başkan Erdem Balıkesir´de açılan işyerinin de Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu ifade etti.
Vali Ersin Yazıcı ticarette moralin çok önemli olduğunu belirterek ?Ticaret moral ile yapılır. Öyle ki bir işyeri batıyor diye dedikodu çıksa o işyerinin işleri bozulur. FETÖ´cü alçaklar sosyal medyadan algı yönetimini çok iyi yapıyor. Ama bakın gerçekler ise çok farklı. Sakın moralinizi bozmayın. Ticaret moral ile yapılır. Bu tür algı operasyonlarına asla prim vermeyin? diyerek esnafa çağrıda bulundu.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Yazıcı BESOB ziyaret
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli