Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı´dan Erdek ziyareti

Vali Yazıcı´dan Erdek ziyareti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı beraberinde Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile birlikte ilçemizi ziyaret ederek eğitim camiasıyla buluştu.

Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce uygulanan ?Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme? BENGİ Projesi kapsamında ilçemizde görev yapan eğitim camiasıyla bir araya gelen Vali Yazıcı, projenin kapsamı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Erdek Öğretmenevi Toplantı Salonu´nda gerçekleşen Bengi Projesi tanıtım toplantısında konuşan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, eğitim kalitesinin iyileştirilmesinin amaçlandığını bunun için eğitim personellerinin çok çalışmalarının gerektiğinin altını çizdi.
Toplantıda öğretmenlere hitap eden Yazıcı ?Bengi projesi herkesin katkı verebileceği bir proje. Proje kapsamında akademik başarıdan, etik değerlere ve sosyal kültürel faaliyetlere kadar birçok şey var. Herkes bu projeye katkı sağlasın. Başarıları ödüllendirelim.

İnsanları onurlandırmak çok önemli. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandıralım. Böyle olursa büyük devlet oluruz. Okuma alışkanlığı da, ilk, orta ve lise eğitimi sırasında kazanılıyor. Sonradan bu alışkanlığı kazanmak çok zor. Balıkesir´de 14 bin öğretmen ve 183 bin öğrencimiz var. Bu proje herkesi kapsıyor, hepinize başarılar diliyorum." dedi.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Balıkesir Valisi Yazıcı´nın, ilimizde eğitimin niteliğini yükseltmek için yaptığı çalışmalara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´ın katılımıyla Erdek Öğretmenevi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen ?BENGİ Projesi? bilgilendirme toplantısına Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Garnizon Komutanı Dnz. Albay Ateş Kalkan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, Jandarma Komutanı Volkan Kocatürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve ilçemizde görev yapan öğretmenler ile eğitim personeli katıldı.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Vali Yazıcı Erdek ziyareti
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı