Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı´dan Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Vali Yazıcı´dan Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, kurum ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nü ziyaret ederek brifing aldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, kurum ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nü ziyaret ederek brifing aldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, kuruma ait laboratuvar ve sosyal tesislerde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kurum müdürü Abdullah Yenigün ve idarecilerden bilgi aldı.
Burada düzenlenen toplantıda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nün çalışmaları olan çevresel etki değerlendirilmesi, çevre izni, çevre denetimleri, imar ve kıyı mevzuatı, kentsel dönüşüm, ilimizdeki kamuya ait yatırım projeleri, yapı malzemeleri ve yapı denetimleri konularında ayrıntılı bilgi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün tarafından verilerek, bir sunum gerçekleştirildi.
Tek tek şube müdürleri ile de konuşan Vali Yazıcı, şube müdürlerinden de sorumluluk alanları ile ilgili olarak bilgi aldı.
Brifingin ardından bir değerlendirme yapan Vali Yazıcı, Müdürlüğün yoğun olarak çalıştığını, insan ve çevre sağlığı bakımından hayati önemde görevler yaptığını ifade ederek tüm personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür edip başarılar diledi.
İmar konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğini belirten Vali Yazıcı, "Balıkesir deprem bölgesinde bulunuyor, bu nedenle özel, kamu ayrımı yapılmadan binalarda kullanılan malzemelere çok dikkat etmemiz gerekiyor." dedi.
Vali Yazıcı, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün kendi görev alanına giren konularda da denetim görevini etkin şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirtti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false