Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı´dan, adalar esnafına ziyaret

Vali Yazıcı´dan, adalar esnafına ziyaret

Marmara ve Avşa adaları ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, esnafa bol kazançlar diledi.

Marmara ve Avşa adaları ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, esnafa bol kazançlar diledi.
Marmara ve Avşa adaları ziyaretinde, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Balıkesirli hemşerilerinin sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak olmaya ve vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor.
Düzenli olarak esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştiren Vali Yazıcı, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Sağlık Müdürü Servet Kocaöz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk ile birlikte Marmara Adası, Saraylar ve Topağaç Mahallesi ile Avşa Adasında esnafı ziyaret ederek vatan-daşların sıkıntı ve taleplerini dinledi. 

Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, " Bizler halkın hizmetkârlarıyız. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Marmara ilçesinin gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. Marmara esnafı şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını bizlere iletebilir. Her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın fikri, önerisi bizim için çok değerli. Marmara´da yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz." diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false