Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı, Ziraat Odası başkanlarını konuk etti

Vali Yazıcı, Ziraat Odası başkanlarını konuk etti

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, beraberinde 8 ziraat odası başkanı ile beraber Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı ziyaret etti.

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, beraberinde 8 ziraat odası başkanı ile beraber Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı ziyaret etti.
Aralarında Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör´ün de yer aldığı 9 ilçe Ziraat Odası Başkanından oluşan heyet Balıkesir Valisi Er-sin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti. 

Ziyarete; Bandırma Ziraat Odası ve Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Süleyman Dönmez, Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgür, Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkök, Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, Sındırgı Ziraat Odası Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Balya Ziraat Odası Başkanı Mustafa Fındık, Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay, Kepsut Ziraat Odası Başkan V.Hüseyin Avcu, Havran Ziraat Odası Başkanı Adem Yakut katıldı.
İlçe Ziraat Odası Başkanları, sorumlu oldukları Ziraat Odası´nın faaliyetleri ve projeleri hakkında Vali Yazıcı´ya bilgi verdi.
Balıkesir´in daha iyi bir konuma gelmesi için birlikte çalışılması gerektiğini konuklarıyla paylaşan Vali Yazıcı, "Ziraatın potansiyelini ve verimi artırmak için sizin projeleriniz olacak, biz de paydaş olacağız. Balıkesir´i hep birlikte yöneteceğiz. Elbette herkesin sorunu olacak ama çözmek için ortak akılla hareket edeceğiz. Yükü hep birlikte taşıyacağız. Görevimiz, vatandaşımızı tarım yönünden daha da güçlendirmek. Bir şehir bütün potansiyelleriyle beraber kalkınması, gelişebilmesi için tüm sivil toplum unsurlarıyla şehre enerji katacak herkesle birlikte hareket ettiğinde hedeflerine ulaşır ve şehrine de hizmet etmiş olur.? dedi.
Vali Yazıcı, Türkiye´yi Doyuran İl Balıkesir´in sahip olduğu tarımsal ve hayvansal potansiyeli ekonomiye kazandırmak için, başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere Balıkesir Valiliği himayelerinde üreticilere, çiftçilere önemli desteklerin sağlandığını söyledi.
Haber Merk



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false