Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, vergi dairesi başkanlığında

Vali Yazıcı, vergi dairesi başkanlığında

Vali Yazıcı, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı´nı ziyaret etti

Vali Yazıcı, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı´nı ziyaret etti
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol´dan brifing aldı.
Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol´dan kurum faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, anayasal bir yükümlülük olan verginin, en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu dile getirdi.
Bütün hizmetlerin vergiler ile yapıldığını anlatan Vali Yazıcı, bu şekilde devletin daha çok güçlenerek vatandaşa daha iyi hizmet götüreceğini anlattı.
Vergilerin devletin önemli gelirleri arasında olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Vergilerden toplanan gelirler, yine milletimize, vatandaşlarımıza ücret olarak dönmektedir. Bu nedenle vergi kutsaldır. Devletin kamu harcamalarını vergi gelirleri ile finanse ettiğini düşünürsek verginin önemi daha iyi anlaşılacaktır. Vergi vermek ne kadar kutsal ise, bu kutsallığı yerine getirirken bunu takip edip toplamakta ayrıca bir görev. Bu yönüyle vilayet olarak her zaman sizlerin hizmetindeyiz. Bu hususlarda yaşanacak sıkıntılarda kapımız 24 saat açıktır. " ifadelerini kullandı.
Son olarak Vali Yazıcı, Karesi ve Kurtdereli Vergi Dairesi Müdürlüklerinde görevli personeli de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli