Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı; Unutmayın, Sizin Burada Aileniz Var

Vali Yazıcı; Unutmayın, Sizin Burada Aileniz Var

Vali Ersin Yazıcı, Bayan Yazıcı ile Kurban Bayramı´nın birinci gününde Çocuk Evleri´nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı ve eşleri Hanife Yazıcı´nın ev sahipliğinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar için Kurban Bayramı´nın ilk günü özel bir program düzenlendi.
Yakın ilgi gösterdiği çocuklarla sohbet eden Vali Yazıcı, Çocuk Evleri´nde kalan çocuklara sıcak bir yuva ortamı sağlamaya çalıştıklarını belirtti.
İl Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Çakar´ın da katıldığı kahvaltıda çocuklarla uzun süre sohbet eden Yazıcı çifti ve diğer katılımcılar, çocuklara çeşitli tavsiyelerde bulundu.
DEVLETİMİZ, GEREKLİ HER TÜRLÜ KATKIYI SAĞLAMAKTADIR
Oldukça samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Vali Yazıcı, "Böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Unutmayın, sizin burada bir aileniz var. Devletimiz, gerekli her türlü katkıyı sağlamaktadır. Bütün amacımız çocuklarımıza ve gençlerimize sağlıklı yarınlar bırakmaktır. Bugün Kurban Bayramlarını kutlamak üzere kahvaltıda bir araya geldik. Onları topluma hazırlama noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."dedi.
BİR BAYRAM SEVİNCİ YAŞATMAK İSTEDİK
Bu tarz etkinliklerin toplumdaki sosyal dayanışmayı arttırması adına önemli katkıda bulunduğunu söyleyen Vali Ersin Yazıcı, "Valilik olarak çocuklarımıza yalnız olmadıklarını göstermek ve sosyal devletin gereği olarak onlara sahip çıkmak adına çeşitli hizmetleri sürdürmeye devam ediyoruz. Geleneğimizde bayramların ayrı bir yeri vardır. Çünkü bayramlar kaynaşma ve paylaşma anlarıdır. Her bayramın kişinin dünyasında bıraktığı sevgi izleri vardır. Toplumsal sorumluluk anlayışı ile çocuklara en azından bir bayram sevinci yaşatmak istedik. Çocuklarımızın bayram sevinçlerini birlikte yaşamak bize mutluluk veriyor. Çocuklarımıza bayram sevincini yaşatmak, devletimizin şefkatini ve sıcaklığını onlara göstermek adına çalışmalarımız devam edecek. Çocukları sevindirmek, onları mutlu etmek, herkesin görevi.´´ diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli