Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, sürücülere güvenli sürüş uyarısı yaptı

Vali Yazıcı, sürücülere güvenli sürüş uyarısı yaptı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Balıkesir-Bursa güzergâhında bulunan...

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Balıkesir-Bursa güzergâhında bulunan polis ve jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek, bayram tatiline gelen sürücülere iyi bayramlar diledi ve güvenli sürüş uyarısında bulundu.
Trafik denetiminde sürücülerin ve yolcuların bayramını kutlayan Vali Yazıcı, "Kemerin Ses Getirsin" kampanyası hakkında bilgi vererek şeker dağıttı.
Vali Yazıcı, Kurban Bayramı nedeniyle ilimize gelen ve ilimizden transit geçen vatandaşlarla sohbet ederek şeker ikram etti.

Sürücülere trafik kurallarına uymalarını, yanlarında sevdiklerini taşıdıklarını unutmamalarını, kendilerini bekleyen sevdiklerinin bulunduğunu hatırlatarak, mutlaka gidecekleri yere hız yapmadan sakin bir şekilde trafik kurallarına uyarak yollarına devam etmelerini istedi.
"Kemerin Ses Getirsin" sloganını söyleyerek güvenli sürüş uyarısında bulunan Vali Yazıcı, "Trafik Kuralları sizi ve sevdiklerinizi hayata bağlar. Bizlerin sürücülerden isteği bayram trafiğinde çok uzun süre araç kullanmasınlar, istirahat ettikten sonra yollarına devam etsinler. Bizim isteğimiz sürücülerimizin dikkatli olması ve kurallara riayet etmesi hız limitlerine uymasıdır." diye konuştu.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli