Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı: ?Şehri hep birlikte yöneteceğiz?

Vali Yazıcı: ?Şehri hep birlikte yöneteceğiz?

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Üyeleri, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Üyeleri, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı kabulde yaptığı konuşmada, Kent Konseyleri´nin çalışmalarını önemsediğini, kent konseylerinin kentlerin olmazsa olmazı olduğunu ve kentlerin dinamiklerinin tamamını temsil edebilen bir yapıya sahip olduklarını vurguladı.
Ziyaretten memnuniyet duy-duğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı, Kent Konseylerinin toplumsal işbirliği açısından önemine dikkat çekti.
Türkiye´de kent konseylerinin başarılı, önemli çalışmalar yaptığını anımsatan Vali Yazıcı, başarılı olan illerden örnekler verdi.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Gülay Sarışen de kendilerini kabul ettiği için Vali Yazıcı´ya teşekkür etti.
Çıkış noktalarının tüm kent konseylerinin bir bütünlük teşkil etmesi olduğunu vurgulayan Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Gülay Sarışen, "Genel sorunlarımızla ilgili bölgesel toplantılar yapmak üzere çalışmalar yapıyoruz. Türkiye Kent Konseyleri Birliği olarak, dönem içerisinde yapacağımız toplantıları planlamak, mevcut durumu değerlendirmek üzere buradayız."dedi.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi. Haber : Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı