Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı: ?Şehit ve gazilerimiz ile bu vatan taçlanıyor?

Vali Yazıcı: ?Şehit ve gazilerimiz ile bu vatan taçlanıyor?

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Van-Çatak, Sulu Tepe mevkiinde terörist grupla çıkan çatışmada 7 Ağustos 1995 tarihinde şehit düşen Piyade Onbaşı Tuncay Özdemir ile Hakkari ili Yüksekova ilçesinde el bombasının patlaması sonucu 21 Ekim 2015 tarihinde şehit

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Van-Çatak, Sulu Tepe mevkiinde terörist grupla çıkan çatışmada 7 Ağustos 1995 tarihinde şehit düşen Piyade Onbaşı Tuncay Özdemir ile Hakkari ili Yüksekova ilçesinde el bombasının patlaması sonucu 21 Ekim 2015 tarihinde şehit düşen P. Ast. Kd. Çvş. Fatih Tomuşoğlu´nun İvrindi´de yaşayan ailelerini ziyaret etti.
Vali Yazıcı, şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileyerek kendileriyle sohbet etti.
Ailelerin isteklerinin olup olmadığını soran Vali Yazıcı, ´´Talepleriniz bizim için emirdir. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız burada, kapımız da gönlümüzde her zaman şehit ailelerine açık.´´ dedi.
Devlet olarak şehit yakınları ve gazilere her zaman sahip çıkacaklarını vurgulayan Vali Yazıcı, "Sizlerden aldığımız manevi güçle, bizler ve bizden sonraki nesiller, her koşulda ülkemizin bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini korumak konusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaktır. Herhangi bir sıkıntısı olan şehit yakını ve gazimiz varsa, onları dinlemek ve onlara çözüm üretmek bizim görevimizdir. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle ilgilenmek, devletimizin, milletimizin ve kadirşinas Balıkesir halkının en asil ve en şerefli görevi olmaya devam edecektir." dedi.
Vali Ersin Yazıcı, şehitlerimizin ailelerine zeytin fidanı ile Türk Bayrağı işlenmiş motifli halıyı hediye etti.
Ziyarette Vali Yazıcı´ya İvrindi Kaymakamı Server Sinanoğlu ile İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar eşlik etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu