Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, şehit ailesinin verdiği iftar yemeğine katıldı

Vali Yazıcı, şehit ailesinin verdiği iftar yemeğine katıldı

"Şehitlerimizin emanetleri bizler için çok kıymetlidir"

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Şehit İlker Acar´ın ailesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.
Şırnak´ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin yüksek gelirim hattına takılarak düşmesi sonucu şehit olan Muhabere Yüzbaşı İlker Acar adına düzenlenen iftar organizasyonuna Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Şehidimizin Annesi Durdane Acar, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Sındırgı Kaymakam Vekili Samet Öztürk, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit İlker Acar İftar Yemeği organizasyonunda duygularını ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "Bu gece bizi bu iftar sofrasında buluşturduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Şehidimiz adına hazırlanan bu iftar sofrasında vatandaşlarımızla bulunmayı Allah´ın nimeti olarak görüyorum. Vatan için yapılan fedakârlıklar hiçbir bedelle ölçülemez. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin daima yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ben başta İlker kardeşimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Allah hepimize sabırlar versin. Vatan uğruna şehit düşen evlatlarımızı sakın unutmayalım. Onlara çok şey borçluyuz. Bu mübarek günlerde Şehitlerimizi tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz ve onlara dualar ediyoruz. Allah onları yetiştiren annelerden, babalardan, ailelerinden razı olsun." diyerek sözlerine ekledi.
İftar yemeğinin ardından Vali Ersin Yazıcı, vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek vatandaşların ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli