Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, şehit aileleri ile gazilerin onuruna yemek verdi

Vali Yazıcı, şehit aileleri ile gazilerin onuruna yemek verdi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Şehit aileleri ve Gazilerimiz onuruna yemek verdi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Şehit aileleri ve Gazilerimiz onuruna yemek verdi.
Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı yemekte şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

Sıcak bir ortamda geçen yemekte protokol üyeleri de şehit aileleriyle ve gazilerle aynı masayı paylaşarak birlikte yemek yedi.
Düzenlenen yemekte davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak duygularını açıklayan Vali Yazıcı, "Varlığınızla kıymetlenen bu anlamlı günde, hepinizi en kalbi hislerle selamlıyor, saygılar sunuyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Şehitlerimizin bize yadigârı olan çok değerli şehit aileleri hepinize Şehitlerimiz adına verdiğimiz yemeğe katıldığınız için teşekkür ederiz. Millî değerlerimizin korunması uğrunda seve seve hayatını feda eden kahraman şehitlerimizin yakınlarıyla böyle bir araya gelmekten memnuniyet ve gurur duyduk.? dedi.
Şehitliğin en yüce makam olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, "Ailelerine gurur, Türk Milletine hayat veren yüce şehitlerimiz, yurdun dört bir yanındaki hatıralarıyla şanlı tarihimizin sayfalarına vatanseverliğin en güzide örneklerini yazdırdılar. Onların uğrunda can verdiği bu topraklar, akıttığı kanla vatan olmuştur. Hiçbir feragat, hiçbir vazgeçiş can kadar kıymetli olamaz. Ancak, vatan, millet, iman; can kadar, canan kadar sevilirse, İnsan kendinden vazgeçebilir. Millet için canını feda edebilir. Biz bir aileyiz. Balıkesir Valiliği her zaman yanınızdadır. Balıkesir Valisi her zaman yanınızdadır, hizmetkârınızdır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır, size minnettardır. Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tekrar katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.? diye seslendi.
Program İl Müftüsü Ramazan Topcan´ın yaptığı yemek duasıyla sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli