Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, sanayi tesislerini inceledi

Vali Yazıcı, sanayi tesislerini inceledi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit ilçesindeki bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit ilçesindeki bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı´nın da eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, hem işçilerin hem de işverenlerin talep ve beklentilerini yerinde dinlemek adına bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.
Vali Ersin Yazıcı´nın ilk ziyareti simülasyon makineler üreten bir firma, ikinci ziyareti ED-VAN Vantilatör Fabrikası oldu.
Ziyaretlerde, ülke olarak sanayide ilerlememiz adına potansiyelin var olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, "Ülkemizi kalkındırmak, ilimizi daha da gelişmiş hale getirmek ve istihdama katkı sağlamak yüksek teknoloji ürünleri üretmekle mümkündür. Türkiye´nin sanayileşmesi, kalkınması, büyümesi, her anlamda dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olması yolunda üreticilerimizin katkılarına inanıyoruz, onlara güveniyoruz." dedi.
Sanayisiyle, ticaretiyle, sağlığıyla, eğitimiyle, sporuyla ve diğer tüm sektörleriyle birlikte Balıkesir´i daha yaşanılabilir hale getirmek için şehrin tüm dinamiklerinin aynı hedefe odaklanması gerektiğini belirten Vali Yazıcı, "Her alanda büyük hedeflerimiz olmalı. Önemli olan belirlediğimiz hedeflere koşar adımla gitmemizdir." dedi.
Bu gibi sektörlerin şehrin hem sanayisini hem de ticaretini arttırdığının altını çizen Vali Yazıcı, Balıkesir´in daha çok kalkınması için her türlü çabayı gösteren sanayici ve iş adamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirdi,
Haber Merkezi



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli