Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, organize sanayi bölgesinde

Vali Yazıcı, organize sanayi bölgesinde

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde Tınaz Tarım ve Sanayi Makineleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Fer-Çelik Ambalaj Oluklu Mukavva ve Karton Koli Fabrikası ile Tellioğlu Un Fabrikasını ziyaret ederek, yapılan üretim çalışmaları

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde Tınaz Tarım ve Sanayi Makineleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Fer-Çelik Ambalaj Oluklu Mukavva ve Karton Koli Fabrikası ile Tellioğlu Un Fabrikasını ziyaret ederek, yapılan üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Tesis yöneticilerinden üretim aşamaları ve yıllık üretim kapasiteleri hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, Balıkesir´e sanayi alanında böylesi tesislerin üretim ve istihdam kapasitesinin sevindirici olduğuna değindi. Balıkesir OSB´yi sadece Balıkesir için değil, bölgeye hizmet verecek, bölgenin çevresindeki tarımsal üretimi ve sanayi potansiyelini buluşturacak bir merkez olarak düşünülmesi gerektiğini vurgulayan Vali Yazıcı, "Gerek alanı, gerek genişliği, gerekse de sahip olduğu derinliği itibarıyla bunu karşılayacak bir altyapı zenginliğine sahip. Temel altyapı ve diğer çalışmalar hızla devam ediyor ama tabii ki daha çok tanıtıma, daha çok ve hızlı bir yaygınlaşmaya ihtiyacımız var." dedi.
Üretim tesislerinde de incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, fabrikaların sadece bölgeye değil, Türkiye ve yurt dışına da hitap eden bir çapta olduğunu sözlerine ekledi.
Balıkesir´in üretmeye, daha çok katma değer sağlamaya, istihdam oluşturmaya büyük önem verdiğini belirten Vali Yazıcı, çalışan, üreten, istihdam sağlayan sanayici ve işadamlarının her zaman yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.
"Hepimizin ortak paydası Balıkesir´dir" ifadelerini kullanan Vali Yazıcı, "Birlik, beraberlik, uyum ve istişare içerisinde şehrimizi geliştirmek için hep birlikte çalışacağız." dedi.
Vali Ersin Yazıcı, fabrikalardaki incelemelerin ardından Türkiye ekonomisine ve Balıkesir istihdamına katkı sağladıkları için firma yetkililerine teşekkür ederek çalışanlarında başarılar ve hayırlı işler diledi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli